Backer BHV AB i Sösdala söker erfaren Beräkningsingenjör värme/kyla

Vår utvecklingsavdelning växer och vi söker nu en Beräkningsingenjör med specialistkompetens inom värme/kyla. Du har intresse och erfarenhet av att arbeta både teoretiskt och praktiskt med dimensionering och simulering av värme-/kylsystem. Tjänsten innebär att självständigt driva utvecklingsprojekt av främst värmepumpsystem för industriellt bruk men du stöttar även våra övriga utvecklingsingenjörer med din expertis.

Vi tror att du är ingenjör med högskoleexamen och vi vet att du har ett brinnande teknikintresse! Tjänsten innebär många kontaktytor både internt och externt varvid dina personliga egenskaper är särskilt viktiga.

Vi erbjuder dig ett mycket varierande och kreativt arbete inom en branschledande koncern med stark lokal anknytning. Din placeringsort blir Sösdala som fövrigt har Pågatågastopp sedan våren 2011.

Rekryteringscoachens egna fundering om tjänsten:

Backer BHV AB är ett förtag med stark lokal anknytning. Du blir en nyckelperson inom  utvecklingsavdelningen som idag består av 5 mycket kompetenta och engagerade medarbetare!

Intresserad av att få veta mer om denna utmaning? Du är varmt välkommen att kontakta mig på 046-2862990 eller ansöka direkt via info@ingenjorskraft.com senast den 9:e oktober.

mvh,

Daniel Svensson

M.Sc. C. E. Rekryteringscoach

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *