Triotech AB i Helsingborg söker Konstruktör/Produktutvecklare!

Triotech Teknikpartner AB är ett teknikkonsultföretag med huvudsaklig inriktning mot maskinkonstruktion, teknik- och produktutveckling. Företaget har varit verksamt sedan år 2000 och har idag fyra medarbetare. Triotech arbetar huvudsakligen med produktutveckling inom medicinteknik, patientvård och automation med projekt främst i Öresundsregionen. Företaget är en väletablerad leverantör av tekniska konsulttjänster med stor samlad erfarenhet och kompetens inom sina verksamhetsområden. Läs mer på www.triotech.se

Konstruktör/Produktutvecklare
Efterfrågan på Triotech’s tjänster inom produktutveckling fortsätter öka och vi vill nu förstärka vårt team med ännu en innovativ Konstruktör/Produktutvecklare! Du kommer utgå ifrån vårt kontor i Helsingborg och arbeta på plats hos våra kunder i Öresundsregionen, alternativt på vårt kontor i Helsingborg.
I dina arbetsuppgifter ingår att självständigt arbeta med produktutveckling och mekanisk konstruktion på uppdrag av våra kunder. Dina arbetsuppgifter omfattar alla delar av produktutvecklingsprocessen vilket innebär allt ifrån idégenerering, prototypframtagning till utarbetande av kompletta tillverkningsunderlag och tillhörande teknisk dokumentation. Du gillar att arbeta med 3D-CAD som ditt främsta utvecklingsverktyg och har du erfarenhet av Inventor, SolidWorks och/eller SolidEdge är detta meriterande.
Du är en innovativ ingenjör med högskoleexamen inom maskinteknik. Du har ett utpräglat teknikintresse och söker en arbetsgivare där du kan få utlopp för din tekniska kreativitet i utvecklingsprojekt med stor innovationshöjd. Ditt arbetssätt kännetecknas av struktur, god planeringsförmåga och hög noggrannhet. Du trivs bäst i det lilla, informella, sammanhanget med korta beslutsvägar och med stor möjlighet att påverka din egen arbetssituation. Du drivs av en hög professionell ambitionsnivå och gillar utmaningen i att lösa komplexa tekniska problemställningar. För att trivas och prestera väl hos oss underlättar en engagerad och prestigelös personlig stil.
Vi erbjuder dig en mycket självständig och utvecklande arbetsroll inom ett litet familjärt konsultföretag med stor erfarenhet av såväl enklare som tekniskt komplexa produktutvecklingsprojekt.

HR-ingenjör Daniel Svensson’s personliga kommentar:

”Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta med innovativa produktutvecklingsprojekt med medicinteknik/patientvård och automation som specialistinriktning. Triotech är exempelvis involverade i framtagningen av produkt för att kunna kyla kroppen via näshålan, utveckling av bröstkompressionssystem LUCAS för livräddning, samt framtagning av avancerat lungevalueringssystem. Inom automationssegmentet kan nämnas projekt för framtagning av avancerad automationsutrustning inom läkemedelsindustrin och design av automatiserade palleteringssystem. Triotech är även involverade i projekt som rör vattenrening, sop och avfallshantering, samt tvätthantering inom sjukhusmiljön.

En kreativ arbetsroll med stor teknisk höjd och variation väntar den som antar denna utmaning.
Intresserad? Kontakta mig på tel. 0707-835557 så berättar jag mer om tjänsten eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 3:e juli. Ansökningar behandlas löpande”

OBS: Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag eller liknande) undanbedes vänligen.

Publicerat 04/06/2019