Smurfit Kappa Sverige AB i Eslöv söker El-ansvarig Industrielektriker för dagtidstjänst

Smurfit Kappa är Europas största och en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar med ca 45.000 anställda på 370 produktionsenheter i 34 länder och med en omsättning på ca 8,1 miljarder € 2016. Smurfit Kappa Sverige AB, med huvudkontor och en fabrik i Eslöv, utgör den svenska organisationen med ca 750 anställda på 11 enheter och med en omsättning på ca 1,9 miljarder SEK 2016. Vi täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av hållbara, praktiska och innovativa förpackningar i wellpapp. För mer info se http://www.smurfitkappa.se eller vår mikrosajt http://www.openthefuture.se

El-ansvarig Industrielektriker – dagtid

I rollen som El-ansvarig Industrielektriker hos oss arbetar du främst med planering och genomförande av felsökning och avhjälpande underhåll inom el- och automationsområdet. Du arbetar med fabrikens hela maskinpark som består av en Wellpappmaskin, ett antal tryckpressar, stansmaskiner, lådlimningsmaskiner, internt självgående truckar samt inslagnings- och palleteringsutrustning. Då vår fabrik är högt automatiserad med olika typer av styrsystem (främst Omron & Siemens) innefattar dina arbetsuppgifter både svag- och starkström. Du kommer även att delta i planerade förbättringsprojekt såsom ombyggnader i fabriken, maskinuppdateringar och installation/idrifttagning av nya maskiner. Din placering blir vårt huvudkontor i skånska Eslöv.

Du är en nyfiken och serviceinriktad person med intresse och kunskap inom el- & automationsområdet ifrån industrin. Du ser vår, lite ålderstigna, maskinpark som en teknisk utmaning och gillar att få utlopp för dina personliga egenskaper engagemang, nyfikenhet och kreativitet i ditt arbete. Du innehar, eller är aktiv i pågående utbildning av, A auktorisation (Tidigare Elbehörighet AB).

Vi erbjuder dig ett mycket varierat och utvecklande arbete inom en organisation med stark lokal anknytning. Du blir en viktig del av ett team om fyra erfarna och kompetenta Industrielektriker med mycket god sammanhållning. För rätt person finns stora möjligheter till utveckling av specialistkunskaper såväl som utökat arbetsansvar. Tjänsten är förlagd dagtid.

HR-ingenjör Daniel Svensson’s personliga kommentar kring tjänsten:
”För att trivas och lyckas i arbetsrollen underlättar en nyfiken, prestigelös och serviceinriktad attityd. Fördelarna med rollen är många; mycket varierade och tekniskt utmanande arbetsuppgifter med stor frihetsgrad i planering och utförande, många kontaktytor och fin sammanhållning på arbetsplatsen”

Du är varmt välkommen att kontakta Daniel Svensson på Ingenjörskraft för frågor via e-post eller på tel. 0707-835557 alternativt ansöka direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 15:e februari. Ansökningar behandlas löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.

OBS: Tjänsten är en tillsvidareanställning på Smurfit Kappa Sverige AB. Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag eller liknande) undanbedes vänligen. Din ansökan kommer sparas i vårt CRM-system för ev kontakt i framtiden och önskar du att den tas bort efter slutfört rekryteringsuppdrag meddelar du oss detta via mail på info@ingenjorskraft.com

Sökord: Industri Elektriker Automation Ingenjör

 

Publicerat 30/01/2019