Teqton Sverige AB i Helsingborg söker Junior Projektledare – Betonggolv

Teqton Group är en ledande leverantör av fogfria betonggolv, uppställningsplattor i vältbetong, pågjutningar samt diamantslipning. Våra kunder finns inom industrin, med fokus på lager- och logistikföretag samt affärshus med exempel på kunder såsom Biltema, Aditro och Volvo. Huvudkontoret ligger i Danmark, med Sverigekontor i Helsingborg. Läs mer på http://www.teqton.com

 

Vi satsar inför framtiden och söker nu

Junior Projektledare – betonggolv

Det går mycket bra för Teqton Sverige AB och efterfrågan på våra produkter fortsätter att öka. Vi växer och vi söker nu en Junior Projektledare som vill växa med oss och stötta oss i våra kundprojekt i framförallt södra och mellersta Sverige. Tjänsten som är baserad på vårt Sverigekontor i Helsingborg och antalet resdagar beräknas till omkring 50 st/år.

I rollen som Junior Projektledare hos oss deltar du för projektets samtliga faser; alltifrån offerering, planering, koordinering till arbetsledning av betonggolvgjutningen på byggarbetsplatsen och där se till att det finns rätt förutsättningar för vårt betonggjutningsteam att utföra sitt arbete på ett effektivt sätt. I dina arbetsuppgifter ingår även att vara delaktig i produktutveckling och att agera kontaktyta mot konsulter i föreskrivande led och gentemot våra slutkunder. Arbetet innebär frekventa arbetsresor i närområdet och kan även omfatta internationella besök till projekt företrädelsevis inom Skandinavien.

Du är byggnadsingenjör och har något års erfarenhet av arbetsledande funktion inom bygg/anläggning. Har du dessutom erfarenhet av diamantslipning och/eller infärgning av betonggolv är det starkt meriterande. Du trivs i en varierad yrkesroll där strategiskt arbete och planering varvas med ”hands-on” teknisk- och logistisk problemlösning och arbetsledning ute på site. Din personliga stil kännetecknas av ett positivt driv, flexibilitet och stort kundfokus. För att trivas och lyckas hos oss underlättar en prestigelös framtoning, ett strukturerat och metodiskt arbetssätt samt goda ledaregenskaper. Du behärskar vårt koncernspråk engelska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder dig en ovanligt varierad och självständig arbetsroll med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten innebär mycket goda villkor baserat på fast månadslön plus resultatbaserad bonusdel. Du blir del av en framgångsrik internationell organisation med stora möjligheter att påverka din egen professionella utveckling.

HR-ingenjör Daniel Svensson’s personliga kommentar:

”Detta är en kanonmöjlighet för dig som vill utvecklas till Projektledare av mindre byggprojekt med stort mått av frihet under ansvar. En mångfacetterad arbetsroll med stora utvecklings- och förtjänstmöjligheter väntar den som antar denna utmaning.

Intresserad? Kontakta mig så berättar jag mer
eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 16:e december.”

Publicerat 27/11/2018