Serviceansvarig – Smurfit Kappa Maskinsystem

Smurfit Kappa Sverige AB är en av Nordens ledande leverantörer av effektiva förpackningar i wellpapp samt av maskinsystem för rationell resning och inpackning. Företaget har tre wellpappfabriker, fyra arkfabriker varav en i Finland, ett displayföretag, offset- och preprintenheter jämte försäljningskontor även i Danmark och Norge. Huvudkontoret ligger i Eslöv. Bolaget omsätter drygt 1,8 miljarder kronor och har totalt 750 anställda. För mer information om bolaget se: http://www.smurfitkappa.com
Smurfit Kappa Maskinsystem är en egen resultatenhet inom Smurfit Kappa Sverige AB med ca 100 medarbetare i 7 europeiska länder. Företaget designar och levererar systemlösningar till företrädelsevis existerande wellpappkunder i storleksordningen SEK 1-15 miljoner.

Serviceansvarig – Smurfit Kappa Maskinsystem
Vår nuvarande Serviceansvarig planerar efter många år inom bolaget att gå i pension och vi söker nu hans efterträdare! Du kommer bli en del av en högpresterande och dynamisk grupp inom Smurfit Kappa Maskinsystem bestående av tre medarbetare och din placeringsort blir skånska Eslöv.

Tjänsten innebär en säljande roll där du strategiskt utvecklar befintliga såväl som nya kundsamarbeten. I dina arbetsuppgifter ingår försäljning av systemlösningar och serviceavtal, planering och inköp av orderbundna reservdelar samt maskinservice och felsökning hos våra kunder i Norden. Arbetsrollen har en tydligt internationell prägel och innebär samarbete och relationsbyggande med europeiska kollegor och kunder.

Vi söker dig med hög professionell ambitionsnivå och lyhörd personlig stil. För att trivas och prestera i denna arbetsroll underlättar några års erfarenhet från servicearbete på maskiner i kombination med högskoleutbildning inom maskinteknik. Du har god kännedom om el-, pneumatik, PLC-programmering och gärna även kompetens inom CE-direktivet vilket vi ser som meriterande.

Vi erbjuder dig ett mycket självständigt, varierande och utvecklande arbete inom en lönsam och framgångsrik organisation som med din hjälp förväntas växa med ytterligare ett par personer under 2017!

Rekryteringskonsult Daniel Svensson’s personliga kommentar kring tjänsten:
För att trivas på Smurfit Kappa Maskinsystem underlättar en prestigelös, nyfiken och kommunikativ personlig stil. Arbetsrollen medger stort självbestämmande och möjligheter att påverka både företaget och sin egen arbetssituation. Fördelarna med tjänsten är flera; mycket varierade och utvecklande arbetsuppgifter, korta beslutsvägar och mycket fin sammanhållning mellan kollegor bara för att nämna några!

Är du intresserad av att få veta mer?
Du är hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringscoach Daniel Svensson, Ingenjörskraft på 070-783 55 57. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan via daniel@ingenjorskraft.com senast 1:e februari men gärna tidigare då urval sker löpande.

OBS: Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag) undanbedes vänligen.

Publicerat 12/01/2017