PURAC söker rutinerad Maskiningenjör

På vår anbudsavdelning arbetar du med att ta fram förslag på optimala lösningar utifrån våra kunders önskemål och krav. Du samarbetar kontinuerligt med övriga kollegor på anbudsavdelningen men också med andra, interna resurser, främst ifrån våra konstruktions-, el- & automations- samt process avdelningar.
Purac har genom åren utfört projekt i ett 70-tal länder och just nu pågår olika projekt i en handfull olika länder varvid goda kunskaper i engelska är en förutsättning. Du blir placerad på vårt huvudkontor i Lund men resor kan förekomma i tjänsten.

Vi erbjuder dig ett mycket varierande och självständigt arbete inom en modern och framgångsrik organisation med korta beslutsvägar. Du blir en del av ett mycket kompetent och engagerat lag där arbetskulturen präglas av hög ambitionsnivå, hjälpsamhet och laganda.

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av maskinell utrustning för behandling flytande produkter. Du har god kunskap om pumpar, rörsystem med tillhörande ventiler och instrument. Har du dessutom erfarenhet av utrustning såsom galler, slamavvattnare och biogasfacklor är detta mycket meriterande.

Utifrån vald processlösning väljer du lämplig maskinell utrustning som uppfyller ställda krav på avskiljningsgrad, energieffektivitet, hydraulisk kapacitet etc. Du för dialog med våra leverantörer och utvärderar inkomna offerter med avseende på kvalitet, prestanda och pris.
Vidare sammanställer du tekniska specifikationer, uppställningsritningar och andra handlingar som behövs för att beskriva vårt erbjudande för kunden.
Med hjälp av vårt egenutvecklade kalkylprogram tar du fram en komplett kalkyl med interntider, montagearbeten, frakter och påslag varefter ett totalt anbud sammanställs.

Intresserad av att få veta mer om denna utmaning? Du är varmt välkommen att kontakta rekryteringscoach Daniel Svensson på 046-286 29 90 eller ansöka direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast den 20:e november.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *