PURAC söker rutinerad Byggnadsingenjör

På vår anbudsavdelning arbetar du med att ta fram förslag på optimala lösningar utifrån våra kunders önskemål och krav. Du samarbetar kontinuerligt med övriga kollegor på anbudsavdelningen men också med andra, interna resurser, främst ifrån våra konstruktions-, el- & automations- samt process avdelningar.
Purac har genom åren utfört projekt i ett 70-tal länder och just nu pågår olika projekt i en handfull olika länder varvid goda kunskaper i engelska är en förutsättning. Du blir placerad på vårt huvudkontor i Lund men resor kan förekomma i tjänsten.

Vi erbjuder dig ett mycket varierande och självständigt arbete inom en modern och framgångsrik organisation med korta beslutsvägar. Du blir en del av ett mycket kompetent och engagerat lag där arbetskulturen präglas av hög ambitionsnivå, hjälpsamhet och laganda.

Vi söker dig med mångårig erfarenhet ifrån roller som projektledare, byggledare, entreprenadingenjör, byggkonsult eller liknande inom bygg- och anläggningsbranschen.
Din roll hos oss blir att medverka vid utformning av bassänger och byggnader för att optimera byggkostnader samtidigt som kraven för en väl fungerande anläggning uppfylls. I ditt arbete ingår även att vara vår kravställare gentemot byggentreprenörer, utvärdera inkomna offerter, genomföra avtalsgranskning samt att du stöttar våra egna projektledare i byggtekniska frågor.

Du kommer få stor möjlighet att påverka utformning, upphandling och genomförande av vattenrenings- och biogasanläggningar och blir på så sätt en nyckelperson inom vår organisation.

Intresserad av att få veta mer om denna utmaning? Du är varmt välkommen att kontakta rekryteringscoach Daniel Svensson på 046-286 29 90 eller ansöka direkt via daniel@ingenjorskraft.com.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *