PURAC i Lund söker ”Hungriga ingenjörer”

Purac är en del av Läckeby Water Group, en oberoende, privatägd svensk koncern som erbjuder entreprenader, produkter och service för vattenrening och biogasproduktion.
Vi är etablerade i tre världsdelar och har hittills genomfört entreprenader i 70 länder över hela världen.
Med en omsättning på ca 800 miljoner, är Läckeby Water Group ett ledande företag inom sitt område.

Hungrig ingenjör?

Vårt lundakontor växer och vi söker nu två ingenjörer som vill utvecklas tillsammans med oss!

Vi tror att du är högskoleingenjör inom maskinteknik- eller byggområdet och vi vet att du brinner för tekniska utmaningar. Du har kunskap och intresse av at arbeta i CAD-miljö och trivs som allra bäst när ambitionsnivån är hög. Några års relevant arbetserfarenhet hjälper dig på vägen men driv, engagemang och viljan att prestera blir dina viktigaste framgångsfaktorer hos oss.

Vi erbjuder dig en mycket spännande karriär! Vår organisation finns i åtta länder och vi genomför entreprenader över hela världen. Vår framtid är din och de befattningar som behöver fyllas är dina möjligheter – är du redo för din största utmaning?

Lite kort information om tjänsterna:

Anbudsingenjör:
Anbudsavdelningen fungerar som stöd åt marknadsavdelningen och tar fram ritningar, layouter, flödesscheman, tekniska beskrivningar och kalkyler avseende vatten-, avloppsvatten- samt biogasanläggningar. Våra kunder är industrier och kommuner och projekten genomförs i Sverige såväl som utomlands.
Som anbudsingenjör hos oss ansvarar du för att ta fram de ritningar och skisser som är nödvändiga för att presentera och beskriva vårt förslag på utförande till kunden. Det kan röra sig om hydrauliska profiler, ledningsplaner, sektioner och planer över byggnader och bassänger samt pump- och maskinuppställningar.

Projektingenjör:
I rollen som projektingenjör på vår konstruktionsavdelning ansvarar du för projektering och konstruktion av våra vattenrenings- och biogasanläggningar. I arbetet ingår bl.a. uppritning av layouter och flödesscheman, dimensionering av maskinutrustning, cisterner och rörsystem, framtagning av tillverkningsritningar, hydraulisk beräkning, hållfasthetsberäkning, framtagning av inköpsunderlag samt CE-märkning. Du ansvarar även för material- och komponentspecifikationer.

Intresserad av att få veta mer?
I denna rekrytering samarbetar vi med Ingenjörskraft Rekryteringspartner AB. För ytterligare information om tjänsterna eller företaget, kontakta vår rekryteringscoach Daniel Svensson på 046-2862990 alt. 070-7835557. Du är välkommen att ansöka via daniel@ingenjorskraft.com senast den 22:e maj. Ansökningarna behandlas löpande liksom tillsättningarna av tjänsterna så skicka in din ansökan så snart du har möjlighet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *