EVU i Lund söker Projektledare VVS

EVU Energi & VVS Utveckling AB är ett företag med lokalsinne som förbättrar inomhusklimatet och skapar energieffektiva byggnader. Vårt säte är i Lund och vi har kontor i Helsingborg, Jönköping och Karlshamn. EVU ingår i den internationella industrikoncernen IMI plc med 12 000 anställda. Läs gärna mer på http://www.imi-evu.se

Projektledare VVS – Helsingborg/Lund

Vi satsar stort inför framtiden och söker nu en engagerad och kundinriktad Projektledare VVS. Du väljer placeringsort Lund eller Helsingborg!

Du är en erfaren VVS ingenjör med intresse och kunskap inom projektledning och utförande av VVS- och energiutredningar. Ditt arbetssätt kännetecknas av god planerings- och organisationsförmåga, positiv energi och tydligt kundfokus. Du brinner för teknisk problemlösning och värdesätter möjligheten att kunna påverka din egen arbetssituation.

Vi erbjuder dig en mycket varierad och utåtriktad arbetsroll inom en dynamisk organisation med stort teknikfokus. Du blir en viktig del av ett mycket engagerat lag med fin sammanhållning!

HR-ingenjör Daniel Svensson’s personliga kommentar kring tjänsten:
”För att trivas och lyckas inom EVU underlättar en prestigelös och kommunikativ personlig stil. Fördelarna med tjänsten är flera; stark teamkänsla, korta beslutsvägar, ett öppet arbetsklimat och bra villkor bara för att nämna några!

Intresserad av att få veta mer?
Du är hjärtligt välkommen att kontakta mig på telefon 070-7835557 alternativt skicka in din ansökan direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 6:e mars men gärna tidigare då ansökningar behandlas löpande. Vi hörs!”

OBS: Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag) undanbedes vänligen.

Publicerat 22/02/2016