ASEPT International AB i Lund söker Teamleader Formsprutning

ASEPT växer och vi söker nu
Teamleader Formsprutning – Lund

Är du en driven person som är kunnig inom formsprutning, vill ha ordning och reda samt gillar att vara en viktig kugge för att produktionen ska lyckas med uppsatta mål? Då kan du vara den vi söker!
I dag består formsprutningsgänget av 2 tekniker som arbetar dagtid. I arbetet ingår allt från att hänga formar, starta produktion och ansvara för testkörningar samt jobba med ständiga förbättringar och förebyggande underhåll. Vår formsprutningspark består av 8 st. formsprutor som tillverkar ett brett utbud av detaljer.
Vi har en välutrustad prototypverkstad vilket gör att processen från idé till fungerande prototyp är snabb. Vi jobbar nära våra kollegor på marknad, försäljning, kvalitet och produktion i Lund men också tillsammans med våra enheter i Nederländerna och USA. Beslutsvägarna är korta, och du kommer att få god insikt i vilka projekt som är på gång och vad vi behöver förbereda oss för.

ASEPT Group
ASEPT Group, med huvudkontor i Lund, ett dotterbolag i USA och två i Nederländerna, är marknadsledande inom nischen för pumpning och portionering av flytande livsmedel samt kemtekniska produkter. Vi säljer till livsmedelstillverkare, restaurangkedjor samt tillverkare av kemtekniska produkter över hela världen. Våra produkter kännetecknas av enkla, tillförlitliga och smarta lösningar konstruerade för att tillverkas kostnadseffektivt i stora volymer, ofta formsprutade i plast. Våra slutkunder, det vill säga konsumenterna, använder våra lösningar, var dag, i stora delar av världen.

Tjänsten
I rollen som Teamleader Formsprutningen på ASEPT ingår du som en viktig del av Operations.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
• Leda ditt team.
• Ansvara för förebyggande underhåll av våra formsprutor.
• Ansvara för förebyggande underhåll av våra formverktyg.
• Ansvara för att processövervakning sker enligt plan och dokumentera utfall från processen.
• Arbeta i nära samarbete med produktionsplaneringen.
• Utföra viss service och underhåll av produktionsformverktyg.
• Vid behov, hänga formar och starta produktion.

Vårt erbjudande till dig
ASEPT Group erbjuder dig en arbetsplats med glada, hjälpsamma och engagerade kollegor i en kultur som är innovativ, familjär och tillväxtinriktad. Du kommer att erbjudas många omväxlande och utvecklande utmaningar på ett spännande företag. Vi är inne i en expansiv period och du har stor möjlighet att vara med och påverka vår fortsatta resa.

Din profil, kompetens och erfarenhet
• God formsprutningskompetens med praktisk erfarenhet.
• God allmän datorkunskap samt flytande i tal och skrift i såväl svenska som engelska.
• Vana och intresse av att leda andra och trivs med ansvar.
• Det är meriterande om du har erfarenhet av konstruktion av formsprutade detaljer och formsprutningsverktyg.

Personliga egenskaper
• Noggrann, strukturerad och engagerad.
• Ansvarsfull och initiativtagande.
• Positiv, social, lösningsorienterad och gillar att arbeta i och leda ett team.
• Lyhörd och öppen för förändringar och utmaningar.

Ansökan
Om du tycker detta låter intressant och passar din profil, skicka ditt CV och introduktionsbrev till ansvarig rekryteringsspecialist daniel@ingenjorskraft.com senast 13:e mars. Frågor om rollen besvaras av Fredrik Kjellberg fredrik.kjellberg@asept.com. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan. Läs mer om ASEPT Group på vår hemsida www.asept.com.
OBS: Tjänsten är en tillsvidareanställning på Asept International AB. Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag eller liknande) undanbedes vänligen. Din ansökan kommer sparas i vårt CRM-system för ev kontakt i framtiden och önskar du att den tas bort efter slutfört rekryteringsuppdrag meddelar du oss detta via mail på info@ingenjorskraft.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *