Trelleborgs kommun, Tekniska serviceförvaltningen, Projektenheten söker nu Projektledare – Anläggning

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats! Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Tekniska serviceförvaltningen ansvarar för frågor i kommunen beträffande allmän platsmark, trafikens infrastruktur, väghållning, torghandel, avfallshantering, vattenförsörjning och avloppshantering.
Förvaltningen ansvarar även för intern service åt övriga förvaltningar i Trelleborgs kommun såsom IT, lokalvård och lokalförsörjning
Kommunen är inne i ett väldigt expansivt skede med många, både pågående och kommande, byggprojekt. Samtidigt arbetar vi just nu med det största utvecklingsprojektet i stadens historia, Kuststad 2025.

Vi på Projektenheten arbetar i allt från idéskedet till genomförandet av byggprojekten. Vår avdelning arbetar tätt ihop med planavdelningen, liksom mark- och exploateringsavdelningen – alltså ett arbetssätt tvärs över förvaltningsgränser. Vi behöver bli fler och hoppas därför inom kort kunna välkomna ännu en engagerad Projektledare till vår grupp.

Organisatoriskt finns projektenheten som en ”Stabsfunktion” direkt under Förvaltningschefen. En stark position som tydligt visar att vi jobbar för alla verksamheter i Tekniska Service förvaltningen.

 

Trelleborgs kommun, Tekniska serviceförvaltningen, Projektenheten söker nu
Projektledare – Anläggning

Vi söker dig som redan är självgående och som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss!
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

• Självständigt leda projekt inom anläggning mot uppsatta mål
• Ansvara för budget, tider, kvalitetssäkring och uppföljning av egna projekt
• Arbeta med utredningar, kostnadsberäkning, projektering, förfrågningsunderlag, upphandling av såväl konsulter som entreprenörer
• Arbeta med övergripande projektledning såväl som projekteringsledning
• Vara rådgivare i tidiga skeden
• Skriva yttranden och att föredra dem för politikerna
• Svara på remisser m.m.
• Representera förvaltningen i olika frågor

Vi på Projektenheten arbetar med projekt avseende kommunal infrastruktur på anläggningssidan som gata, park, VA, dagvatten, småbåtshamnar, det mesta som du finner på allmän platsmark. Vi driver, i enheten, även husbyggnadsprojekt avseende byggnader i offentlig förvaltning.
Projektenheten samverkar i tidiga skeden med planavdelningen och exploateringsavdelningen och därför passar tjänsten speciellt väl för en person som snarare är generalist än specialist.

Vi söker dig som är kommunikativ, bra med människor och kan/vill lära sig att jobba tillsammans i team!

Vi tror att du har en högskoleexamen med inriktning Väg- & Vatten och vi ser positivt på om du har erfarenhet av offentlig upphandling, tillståndsprocesser enligt Plan & Bygglagen eller Miljöbalken.
Du har några års relevant arbetserfarenhet och trivs med att arbeta projektorienterat. Ditt arbetssätt präglas av struktur och tydlighet och en god förmåga till helhetssyn. Du är engagerad och framåtriktad och känner glädje och ansvar för att hitta de bästa lösningarna i samverkan med kollegor och uppdragsgivare. Att kunna uttrycka sig tydligt, på både svenska och engelska, i både tal och skrift är en viktig framgångsfaktor.

Vi erbjuder dig en mycket bred och varierad arbetsroll med stor möjlighet att påverka både din egen arbetssituation och närmiljön för många människor. Du blir en viktig del av en grupp på åtta mycket kvalificerade medarbetare som finner stor glädje och stolthet i sina arbetsuppgifter.

Rekryteringsspecialist Daniel Svensson’s personliga kommentar:

”Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill utvecklas brett inom anläggning. Arbetsrollen innebär mycket goda möjligheter att i tidiga skeden kunna vara med och påverka utvecklingen av Trelleborg med omnejd.
Intresserad? Kontakta mig så berättar jag mer om tjänsten eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 13:e mars. Ansökningar behandlas löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!”

OBS: Tjänsten är en tillsvidareanställning på Projektenheten, Tekniska Serviceförvaltningen inom Trelleborgs kommun. Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag eller liknande) undanbedes vänligen. Din ansökan kommer sparas i vårt CRM-system för ev kontakt i framtiden och önskar du att den tas bort efter slutfört rekryteringsuppdrag meddelar du oss detta via mail på info@ingenjorskraft.com

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *