FANUC Nordic AB i Malmö söker Utbildningsansvarig

FANUC startade sin resa för 65 år sedan och är idag världsledande inom robotar, fabriksautomation och CNC-teknik. Med över 8000 anställda världen över är företaget en av de största aktörerna i branschen och erbjuder produkter av högsta kvalitet vilka används bl.a. i branscher inom fordonsindustrin, medicinteknik och logistik. Moderbolaget har sitt säte i Japan och det europeiska huvudkontoret ligger i Luxemburg. På huvudkontoret för Norden som finns i Malmö finns även ” FANUC Academy” där kunder lär sig arbeta med framtidens produkter så som robotar, maskiner inom metallbearbetning, formsprutning och CNC-styrsystem. På Malmökontoret råder en familjär stämning och du kommer bli en del av ett mycket engagerat team med drivna och passionerade kollegor.

Utbildningsansvarig – FANUC Academy
FANUC Nordic AB, Malmö

Vår Serviceavdelning växer och vi söker dig som kan ta ett helhetsansvar för vårt affärsområde FANUC Academy, Norden!

Arbetsrollen
Arbetsrollen är mycket bred och innebär i korthet att ta helhetsgrepp för framtagning, införsäljning och genomförande av utbildningar inom främst FANUC’s robot sortiment. Du kommer ansvara för hela processen ifrån behovsanalys ute hos kund, införsäljning, framtagande av kursupplägg och kursmaterial, planering/koordinering, till genomförande och uppföljning. Du kommer även ingå i det internationella nätverket FANUC Academy Europa som bidrar med att dela kunskap och information inom övriga Europa. Antalet resdagar beräknas till 20-50 st./år.

Vem är du?
För att lyckas i arbetsrollen tror vi att du har högskoleutbildning inom El- Automation eller Maskinteknik. Vi tror också att du har intresse och erfarenhet av styrda tillverkningsmaskiner och att du känner dig hemma i industrimiljö såväl som på kontor. Har du erfarenhet av FANUC’s produkter sedan tidigare ser vi det såklart som mycket meriterande. Som person är du utpräglat pedagogisk och kommunikativ. Du har förmåga att entusiasmera, skapa och utveckla kontakter samt att självständigt driva dina egna ansvarsområden. Din personliga stil kännetecknas av ett stort inre driv kombinerat med ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Du har goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska.

Vi erbjuder dig…
..en mycket kreativ och bred arbetsroll inom ett mycket framgångsrikt internationellt företag med världsledande produkter. Du kommer att samarbeta med skickliga kollegor och ha stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation i en miljö med högt i tak. Du kommer få möjlighet att vidareutveckla dig själv både som individ och yrkesperson.

Rekryteringsspecialist Daniel Svensson’s personliga kommentar:
”Detta är en kanonmöjlighet för dig som vill utvecklas långsiktigt i en mångfacetterad teknisk utbildarroll på världens mest framgångsrika bolag inom industriautomation! På FANUC Nordic AB är det högt till tak, korta beslutsvägar och mycket fin sammanhållning mellan kollegor.
Intresserad? Kontakta mig på tel. 0707-835557 så berättar jag mer om tjänsten eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 15:e maj 2022. Ansökningar behandlas löpande så skicka in din ansökan så snart du kan!”

OBS: Tjänsten är en tillsvidareanställning på FANUC Nordic AB. Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag eller liknande) undanbedes vänligen. Din ansökan kommer sparas i vårt CRM-system för ev. kontakt i framtiden och önskar du att den tas bort efter slutfört rekryteringsuppdrag meddelar du oss detta via mail på info@ingenjorskraft.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *