Bruks Siwertell i Bjuv söker Manager Receiving & Storage

Bruks Siwertell AB söker

Manager Receiving & Storage

 

Jan Olsson kommer att gå i pension 2022 och vi söker nu hans ersättare!

 

Bruks Siwertell har avdelning Receiving & Storage (RS) för hantering av gods till företagets projekt och produkter för både nyförsäljning och eftermarknad. Detta inkluderar godsmottagning, förvaring, packning, godsavsändning samt anskaffning av komponenter som företaget lagerför.

 

Du kommer även ansvara för våra fastigheter i Bjuv som omfattar ett antal byggnader, kontor, verkstad och lager, liksom mark bestående av parkering, lagringsutrymme och trädgård. Underhåll sköts av egen personal alternativt externa aktörer.

 

Om jobbet

I ditt ansvar ingår att säkerställa att godsmottagning, godsavsändning och lagerhållning fungerar enligt rutiner och behov för företagets verksamhet samt att även utveckla befintliga arbetssätt.

 

Du ansvarar för anskaffning av lagerförda komponenter med tillhörande leverantörskontakter samt tillser att lagersortiment och lagernivåer följer givna direktiv. Du planerar för och genomför inventeringar.

 

Du ska löpande se till att vi underhåller, utvecklar och moderniserar våra fastigheter samt att vi följer lagar & regler och har nödvändiga tillstånd för fastigheten. Detta innebär bl.a. kontakt med leverantörer och myndigheter. Du har den löpande kontakten och samordnar aktiviteter med vår hyresgäst, Skruva Teknik.

 

Du har ett nära samarbete med förman och kollegor för lager, lagerinköp samt fastighet med tillhörande personalansvar för anställda som rapporterar till dig. Budgetering med uppföljning för både lager och fastighet ligger inom ditt ansvarsområde.

 

Din bakgrund

För att lyckas i arbetsrollen har du en teknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå kombinerat med erfarenhet av lager & logistik- eller fastighetsarbete i ledande position. Du kan läsa verkstads- och produktionsritningar, har arbetat i ERP-system och med upphandlingsarbete.

 

Du är organiserad, noggrann, initiativrik och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

 

Du som person

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, är engagerad, nyfiken och vetgirig. Du har god planeringsförmåga, är objektiv och kan kommunicera med kollegor, kunder och leverantörer.

 

 

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en befattning i ett framgångsrikt, marknadsledande, internationellt företag med sunda värderingar. Vi erbjuder dig olika möjligheter till personlig utveckling och du kommer att få möjlighet att påverka företagets arbetssätt och utveckling. Du kommer att arbeta tillsammans med motiverade och skickliga kollegor i en miljö som erbjuder flexibla arbetssätt och snabba beslutsvägar.

 

Ansökan

Intresserad? För mer information, kontakta:

 

Rekryteringsspecialist Daniel Svensson, Ingenjörskraft AB på tel. 070-7835557 alt. via mail på daniel@ingenjorskraft.com. Ansök så snart du kan dock senast 5/12 – vi behandlar ansökningar löpande.

 

Vi ser framemot din ansökan!

 

Sökord: projektinköp, lager, fastighet

 

OBS: Tjänsten är en tillsvidareanställning på Bruks Siwertell AB. Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag eller liknande) undanbedes vänligen. Din ansökan kommer sparas i vårt CRM-system för ev kontakt i framtiden och önskar du att den tas bort efter slutfört rekryteringsuppdrag meddelar du oss detta via mail på info@ingenjorskraft.com

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *