Arbeta hos oss?

HR-ingenjörer sökes! Under 2017 tänker vi stärka vår närvaro inom ingenjörsrekrytering i Öresundsregionen. Vi söker därför HR-ingenjörer med glöd och erfarenhet av att rekrytera och utveckla ingenjörer. Du är själv ingenjör med god kunskap inom ditt teknikområde och känner att du nu vill utvecklas vidare inom HR.

Mio 2,5 år – en framtida automationsingenjör?

För att trivas och lyckas hos oss är det viktigt med en lyhörd personlig stil, mod att våga stå för det du gör och en hög professionell ambitionsnivå. Att du är engagerad och drivs av att hjälpa människor och organisationer att nå sina mål tar vi för givet.
Målet är att vi inom något år skall vara en liten sammansvetsad, hög-presterande grupp HR-ingenjörer som arbetar med professionalism och under stor frihet med det som vi tycker är det roligaste som finns.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Daniel Svensson på tel. 0707-83 55 57. Känner du redan att detta är möjligheten du väntat på så ansöker du direkt till daniel@ingenjorskraft.com – det skall bli riktigt spännande att höra ifrån dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *