Om oss

Lyckade tillsättningar är vår drivkraft. Ingenjörskraft är ett ungt och dynamiskt företag som hjälper teknikintensiva företag i Öresundsregionen att rekrytera och utveckla rätt ingenjörer. Vi som arbetar här är själva ingenjörer med erfarenhet och intresse av såväl teknik som organisationsutveckling och arbetspsykologisk utvärdering.


Vi tycker att det är otroligt spännande att få vara med och påverka utvecklingen av våra kunders organisationer. Utmaningen för oss att få påverka utvecklingen av en avdelning eller arbetsgrupp är ett förtroende som vi försöker förvalta med största ansvar. Vi vet också att bakom varje ingenjör som vi hjälper vidare i karriären finns familj, vänner och ofta barn som får leva konsekvenserna av det arbete vi utför. En misslyckad rekrytering skulle vara en katastrof för oss men glädjen och energin ifrån en lyckad tillsättning är själva drivkraften bakom vår verksamhet.

Vi vet att vi har bra koll på ingenjörsrekrytering och vi är stolta över att de allra flesta våra kunder är återkommande. Det är inte bara hedrande och roligt att få upprepat förtroende – det ger oss även möjlighet att genomföra våra uppdrag på allra bästa sätt. Över tid etablerar vi en djup förståelse för de förutsättningar som råder i våra kunders organisationer och vi kan på så sätt bli mer nyanserade och effektivare i vårt arbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *