Toyota VLC söker Kvalitetsingenjör till Malmö

TOYOTA är en av världens största biltillverkare och ett världsledande globalt företag. Företaget grundades 1937 och säljer bilar i 170 länder och har mer än 300.000 anställda.
För Toyota är Kvalitetstänk ett sätt att leva. Inget är så bra att det inte kan förbättras ytterligare. Det är därför vi hela tiden strävar efter kontinuerlig förbättring i allt vi gör. Denna princip kallar vi för ”KAIZEN” och är vår ledstjärna i vår strävan mot bästa möjliga kvalitet och leverans av största möjliga kundnöjdhet.

Kvalitetsingenjör

Vehicle Logistics Group (VLG) ansvarar för distribution av bilar till våra europeiska återförsäljare såväl som global export av bilar som tillverkats i Europa.
Dessa bilar anländer ifrån olika produktionsenheter till våra strategiskt placerade Logistik Center. Här lagras, modifieras, inspekteras och transporteras bilarna till nästa leveranspunkt (hamn, återförsäljare etc.) Detta arbete utförs av extern personal och leds av ett mindre team ifrån Toyota som ser till att verksamheten på Logistik Centret flyter på effektivt.

Inom detta team kommer du huvudsakligen ansvara för utvecklingen av Säkerhet och Kvalitet av arbetet i vår monteringsverkstad där vi installerar olika typer av extrautrustning innan leverans till vår slutkund.

I dina arbetsuppgifter ingår att;

• Kommunicera med och utbilda extern personal hos våra logistikpartners inom Toyotas Säkerhets- & Kvalitetsstandarder.
• Förbättra Toyotas Säkerhets- & Kvalitetsstandarder i tätt samarbete med våra logistikpartners.
• Genomföra regelbundna Säkerhets- & Kvalitetsrevisioner.
• Se till att Säkerhets- & Kvalitetsmässiga problem identifieras och blir förbättrade på daglig basis.
• Se till att dessa förbättringar blir implementerade i monteringsverkstaden.
• Sammanfatta verkstadens rådande Säkerhets- och Kvalitetsstatus till Toyotas ledning månadsvis tillsammans med redovisning av förbättringsåtgärder.
• Utbilda instruktörer i samband med nya installationer.
• Leda analysarbetet och kommunicera eventuella säkerhets- och kvalitetsproblem till vår kvalitetsavdelning i Bryssel.

Du har högskoleexamen inom teknik alt. företagsekonomi och några års relevant arbetserfarenhet. Din personliga stil kännetecknas av ett positivt driv, flexibilitet, teknikintresse och starkt kundfokus. För att trivas och lyckas hos oss underlättar en kommunikativ och prestigelös framtoning, ett strukturerat och metodiskt arbetssätt samt goda kunskaper i Microsoft Exel.

Vi erbjuder dig en mycket utvecklande arbetsroll inom ett världsledande internationellt företag med stor erfarenhet av kvalitetsarbete. Du blir en viktig del av ett team med mycket kompetenta och motiverade medarbetare!

HR-ingenjör Daniel Svensson’s personliga kommentar:
”Detta är verkligen en fantastisk möjlighet för dig som vill utvecklas inom kvalitets- och säkerhetsarbete! Arbetsrollen är utmanande och varierad och spänner över både teoretisk analys, problemlösning, planering/administration och ”hands-on” pedagogik.
Intresserad? Kontakta mig så berättar jag mer om tjänsten eller ansök direkt med CV och personligt brev på engelska via daniel@ingenjorskraft.com senast 19:e augusti. Ansökningar behandlas löpande”

OBS: Tjänsten är en tillsvidareanställning på Toyota VLC Malmö. Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag eller liknande) undanbedes vänligen. Din ansökan kommer sparas i vårt CRM-system för ev kontakt i framtiden och önskar du att den tas bort efter slutfört rekryteringsuppdrag meddelar du oss detta via mail på info@ingenjorskraft.com

Publicerat 05/08/2018