Tack för ett fint samarbete under 2011!

Nu är det snart jul- och nyårsledighet som väntar oss på Ingenjörskraft och vi vill passa på att tacka för ett jättefint samarbete under året som gått.

Några nya samarbetspartners har anslutit sig under 2011 och det har varit spännande att få lära mer om dessa verksamheter men det har framförallt givit möjlighet till ett antal nya, mycket givande personliga kontakter. Vi är stolta och tacksamma över vårt nyfunna förtroende hos våra nya samarbetspartners och ser fram emot att få utvecklas och lära oss av varandra framöver.

Flera av våra existerande samarbetspartners har gett oss förnyat förtroende under 2011 och det är vi såklart mycket tacksamma för – det är inte bara hedrande att få upprepat förtroende utan det möjliggör även att vi kan bli ännu mer effektiva och nyanserade i vårt arbete.

Ett stort och varmt ”lycka till”  skickar vi genom cyberrymden till alla de ingenjörer och tekniker som under året fått nya utmaningar genom våra samarbetspartners och vi önskar de som ännu inte kommit vidare i sitt jobbsökande all lycka med framtida utmaningar under 2012.

Med hopp om en härlig jul- & nyårshelg!

/Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *