Sökes: Driven och social Försäljningschef till Sundplast!

Sundplast i Helsingborg är ett svenskt företag specialiserat på tillverkning av högkvalitativa och tekniskt avancerade plastdetaljer. Idag finns tre olika affärsområden varav två innebär en egen produktportfölj. Företaget vänder sig till en rad olika områden, såsom Europas sjukvård och tillverkningsindustri. Sundplast startade med formsprutning på 1970-talet och erbjuder idag kompletta lösningar från idé till färdig produkt.

Sundplast i Helsingborg växer så det knakar! Under 2021 invigdes nya lokaler som dubblerade ytan i produktionen och just nu byggs nya fräscha kontor som beräknas vara färdiga till sommaren. Det kommer att startas upp säljaktiviteter på flera nya internationella marknader under 2023. Ett företag i stark tillväxt och adjektiv såsom utmanande, spännande, variationsrikt och superkul är bara förnamnet på det som nu sker inom Sundplast!

Läs mer på www.sundplast.se

Sökes: Driven och social Försäljningschef till Sundplast!

Vi söker nu en driven Försäljningschef som vill agera viktig pusselbit i vår organisation under vår pågående utvecklingsresa. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att ha det övergripande ansvaret för den dagliga driften av försäljningen för att uppfylla företagets tillväxtmål genom ökad försäljning och vinst. Fokus under kommande år ligger på internationell tillväxt genom att förvalta och utveckla befintliga kunder och distributörer samtidigt som nya potentiella kunder och distributörer inom de olika affärsområdena bearbetas. Till din hjälp har du ett team kompetenta och engagerade medarbetare som du ansvarar för och utvecklar. I din arbetsroll ingår att sätta strategier, arbetssätt, processer och du ansvarar sedan för implementering av dessa i enlighet med våra värderingar och vision. Kundbesök och projektuppföljning är också en naturlig del av din vardag. Vidare styr du verksamheten mot uppsatta affärsplansmål och budget. Som Försäljningschef hos oss kommer du att arbeta med löpande uppföljningar av nyckeltal såsom försäljning, lönsamhet, volym, och kundnöjdhet. Du ingår i företagets ledningsgrupp. Försäljningschef leder säljavdelningens avstämningsmöten och rapporterar direkt till VD. Din placeringsort är Helsingborg.

Du är en driven person som vill göra skillnad och värdesätter en organisation med korta beslutsvägar. Vidare har du relevant arbetserfarenhet av tillverkningsindustrin, intresse och kunskap inom produktionsekonomi och affärsutveckling. Ditt arbetssätt präglas av positiv energi, god planeringsförmåga samt en kommunikativ och affärsmässig personlig stil.

Vi erbjuder dig ett mycket omväxlande arbete med stora möjligheter att påverka både din egen och företagets utveckling. Rollen som Försäljningschef hos oss är högt prioriterad och du blir en mycket viktig kugge i vårt glada gäng. Välkommen till en framgångsrik organisation i mycket stark tillväxt!

HR-ingenjör Daniel Svensson’s personliga kommentar kring tjänsten:

”För att trivas och lyckas i denna arbetsroll underlättar en prestigelös och flexibel personlig stil. Sundplast är ett familjärt företag där alla hjälps åt i stort och smått. Detta är en arbetsplats för dig som värderar att arbeta med frihet under ansvar med mycket varierande arbetsuppgifter! 

Intresserad av att få veta mer?

Du är hjärtligt välkommen att kontakta mig på 070-783 55 57 alternativt ansöka direkt via daniel@ingenjorskraft.com. Vi vill ha din ansökan senast 14:e maj men gärna så tidigt som möjligt då urval sker löpande.”

Mvh,

Daniel Svensson

MSc HR-ingenjör

Ingenjörskraft Rekryteringspartner AB

Ideon Alfa

Scheelevägen 15

SE-223 70  Lund

Sweden

mobil: +46 707 83 55 57

e-post: daniel@ingenjorskraft.com web: www.ingenjorskraft.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *