Projektledare betonggolv till Teqton Sverige AB – region Svealand

Teqton Group är en ledande leverantör av fogfria betonggolv, uppställningsplattor i vältbetong, pågjutningar samt diamantslipning. Våra kunder finns inom industrin, med fokus på lager- och logistikföretag samt affärshus med exempel på kunder såsom Biltema, Aditro och Volvo. Huvudkontoret ligger i Danmark, med Sverigekontor i Helsingborg. Läs mer på http://www.teqton.com

 

Vi söker nu en regionansvarig Projektledare betonggolv – Svealand
Det går mycket bra för Teqton Sverige AB och efterfrågan på våra produkter fortsätter att öka. Vi växer och vi söker nu en Projektledare med ansvar för våra projekt i mellansverige. Optimalt vore om du utgick ifrån trakterna söder om Stockholm kring Örebro/Norrköping för att på så sätt få närhet till regionens projekt.

I rollen som Projektledare hos oss deltar du för projektets samtliga faser; alltifrån offerering, kontraktsskrivning, planering, koordinering och genomförande till kontroll och uppföljning. Du kommer som tjänsteman att ha ett övergripande ansvar för betonggolvgjutningen på byggarbetsplatsen och där se till att det finns rätt förutsättningar för vårt betonggjutningsteam att utföra sitt arbete på ett effektivt sätt. I dina arbetsuppgifter ingår även säljaktiviteter, att vara delaktig i produktutveckling och att vara kontaktyta mot konsulter i föreskrivande led och gentemot våra slutkunder. Arbetet innebär frekventa dagsresor i närområdet och kan även omfatta internationella besök till projekt i företrädelsevis Skandinavien och USA.

Du är byggnadsingenjör och har några års erfarenhet av arbetsledande funktion inom bygg/anläggning. Du trivs i en varierad yrkesroll där strategiskt arbete och planering varvas med ”hands-on” teknisk- och logistisk problemlösning ute på site. Din personliga stil kännetecknas av ett positivt driv, flexibilitet och kundfokus. För att trivas och lyckas hos oss underlättar en prestigelös framtoning och ett strukturerat och metodiskt arbetssätt.

Vi erbjuder dig en ovanligt varierad och självständig arbetsroll med mycket goda förtjänstmöjligheter. Du blir del av en framgångsrik internationell organisation med stora möjligheter att påverka din egen och företagets utveckling.

HR-ingenjör Daniel Svensson’s personliga kommentar:

”Detta är en kanonmöjlighet för dig som vill arbeta med projektledning av mindre byggprojekt med stort mått av frihet under ansvar. En mångfacetterad arbetsroll med stora förtjänstmöjligheter väntar den som antar denna utmaning.

Intresserad? Kontakta mig så berättar jag mer
eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 13:e november.”

 

Publicerat 25/10/2017