QA – Kvalitetsansvarig till Spuhr i Dalby AB

Spuhr i Dalby AB grundades 2007 av vapensmeden Håkan Spuhr då han började tillverka egna tillbehör till vapenindustrin. Ryktet spreds om denna vapensmed med sina extra-ordinära lösningar och det väckte flera militära enheters intresse. Det som en gång startade som ett enmansbolag med extern produktion har nu vuxit till en ”high-tech” och skinande ren produktionsanläggning i skånska Löddeköpinge. Maskinparken består idag av 8 st. robot-matade CNC fräsmaskiner (3 & 5-axliga) ifrån Quaser och DMG MORI med styrsystem från Siemens och Heidenhain.

Spuhr i Dalby AB är idag ett världsledande industriföretag med 14 anställda som på väldigt kort tid lyckats ta sig till den internationella förstaplatsen i sin bransch med hjälp av innovativa produkter, avancerad produktionsteknik, högt kvalitetstänkande och med egen produktion in-house. Företaget står inför en mycket spännande och expansiv fas med stor tillväxtpotential i samband med det nyligen påbörjade internationella samarbetet med en ny delägare; Česká zbrojovka a.s. (CZ), en av världens största vapenproducenter.

Arbetsrollen
Rollen som Kvalitetsansvarig hos oss är mycket varierad. Du ansvarar för utvecklingen av företagets produktionskvalitet och arbetar bland annat med daglig kvalitetskontroll, avancerad CMM mätning/programmering, processutveckling & dokumentation, legoinköp och produktionsberedning.

Vem är du?
Du är en nyfiken, strukturerad och metodisk ingenjör med intresse av kvalitetsarbete i produktion. Din personliga stil präglas av lyhördhet, integritet och nyfikenhet. Du har erfarenhet av ISO certifieringar och revisioner och trivs bäst i en organisation med öppen dialog och korta beslutsvägar. För att lyckas hos oss underlättar en praktisk ”hands on” mentalitet, goda kunskaper i 3D-CAD och vana vid att arbeta i olika affärssystem.

Vi erbjuder dig…
..en varierad och mycket självständig position inom ett expansivt, världsledande industriföretag med stark lokal förankring. Du blir en viktig medarbetare i ett högpresterande team som finner stor tillfredsställelse och stolthet i sina arbetsuppgifter. Vi finns i nya moderna lokaler i Center Syd utanför Löddeköpinge och vår produktionsmiljö är renast tänkbara. Är du redo att följa med oss in i framtiden?

Rekryteringsspecialist Daniel Svensson’s personliga kommentar:

”Spuhr i Dalby AB är ett litet team om 14 personer där kärnan är ”high-tech” produktion utan onödiga byråkratiska led. Jargongen är familjär och sammanhållningen mellan kollegor är mycket god.

Detta är en kanonmöjlighet för dig som vill utvecklas vidare inom produktionskvalitet på ett innovativt företag med den allra senaste produktionstekniken.
Intresserad? Kontakta mig på tel. 0707-835557 så berättar jag mer om tjänsten eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 11:e oktober 2020. Ansökningar behandlas löpande så skicka in din ansökan så snart du kan!”

Sökord: ingenjör produktion kvalitet ISO certifiering revision industri konstruktion CMM

OBS: Tjänsten är en tillsvidareanställning på Spuhr i Dalby AB. Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag eller liknande) undanbedes vänligen. Din ansökan kommer sparas i vårt CRM-system för eventuell kontakt i framtiden och önskar du att den tas bort efter slutfört rekryteringsuppdrag meddelar du oss detta via mail på info@ingenjorskraft.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *