Projektledare/Automationsspecialist – Malmö

Projektledare/Automationsspecialist – Malmö
Vi söker nu för kunds räkning en automationskunnig Projektledare med placering i Malmö. Företaget har en mångårig historik av framgångsrika industriprojekt inom automationsområdet och är nu i tillväxtfas på grund av kraftigt ökad efterfrågan.

I rollen som Projektledare leder du ditt projekt genom idéfas, upphandling, planering, genomförande till driftsättning och systemtestning. I dina arbetsuppgifter ingår att designa tekniska automationslösningar, upprätta och följa upp tidplaner och budget, leda och fördela arbetsuppgifter inom din projektgrupp. Vidare är du kundens och dina underleverantörers huvudkontakt löpande genom hela ditt projekt. Resor i tjänsten förekommer.

Vår kund är en mindre aktör med stor specialistkompetens och mycket gott renommé inom automations-branschen. Företaget är specialiserat på utveckling, genomförande, driftsättning och service inom industriell automation och levererar kvalificerade ingenjörslösningar inom styr- och reglerteknik vilka effektivt stödjer kundernas produktionsprocesser. Tack vare en mycket djup expertis, lång erfarenhet och ett oberoende från produktleverantörer är företaget specialiserat på att ta fram optimala lösningar utifrån varje kunds unika situation. Bland företagets kunder finns allt från stora kraftbolag till mindre industrier.

Du är en prestigelös ingenjör med högskoleexamen inom El/Automation och du har passion och gedigen erfarenhet av utvecklingsprojekt inom industriell automation. Du söker en arbetsroll med helhetsansvar inom teknisk projektledning men vill samtidigt utvecklas i din specialistroll inom PLC-programmering, DCS, elkonstruktion, IT-säkerhet eller kanske montageledning. Hos vår kund agerar du både i rollen som Projektledare och som Utförare vilket innebär att du får utlopp för ditt ledarskap och affärsmässighet likväl som dina specialistfärdigheter inom automationsteknik. Du är sannolikt tokigt teknikintresserad som alla oss andra på företaget och gillar att arbeta i projektform med tydligt kommunicerade förväntningar.

Vi erbjuder dig en utmanande och mycket varierad arbetsroll med stor möjlighet till egenutveckling. Du blir en viktig del av en högpresterande specialistgrupp med mycket kvalificerade medarbetare som finner stor tillfredsställelse i sina arbetsuppgifter. Hos oss får du möjlighet att ansvara för och driva teknikintensiva automations¬projekt av varierande karaktär ”från ax till limpa”.

HR-ingenjör Daniel Svensson’s personliga kommentar:

”Detta är en kanonmöjlighet för dig som vill projektleda och även verka som utförare av komplexa, teknikintensiva industriprojekt inom automationsområdet. En mångfacetterad och mycket självständig arbetsroll med stor teknisk höjd och bredd väntar den som antar denna utmaning.

Intresserad? Kontakta mig så berättar jag mer eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 30:e april.”

Publicerat 17/04/2018