PREFA Sverige AB söker Teknisk säljare – Stockholm

Under de senaste 60 åren har PREFA-gruppen gjort sig känd i hela Europa inom utveckling, produktion och marknadsföring av tak- och fasadsystem i aluminium. PREFA är ett snabbväxande och innovativt företag med verksamhet i 20 europeiska länder som nu planerar att etablera sig i norden. Vi är idag 350 engagerade medarbetare och söker nu utöka vår organisation med en Teknisk säljare med regionansvar för Mälardalen.

I rollen som Teknisk säljare hos oss ansvarar du för etableringen av PREFA i din region. I dina arbetsuppgifter ingår nykundsbearbetning, försäljningsbudget, utbildning av kunder genom demonstrationer och information av företagets produkter och tjänster. Du arrangerar och deltar i workshops och lokala mässor, aktivitetsplanering samt uppföljning av försäljningskampanjer. Arbetet innebär resor och antalet övernattningar beräknas till ca 30 st./år.

Vi söker dig med intresse och dokumenterad erfarenhet av teknisk försäljning mot byggbranschen. Du är tydligt resultatorienterad och självgående och ditt arbetssätt präglas av struktur och metodik. Tjänsten innebär många kontaktytor, både internt och externt, varvid dina personliga egenskaper är speciellt viktiga.

Vi erbjuder dig ett mycket fritt och varierande arbete inom en framgångsrik internationell koncern med mycket engagerade medarbetare!

Är du intresserad av att få veta mer?
Du är hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Daniel Svensson, Ingenjörskraft på 070-783 55 57. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan via daniel@ingenjorskraft.com senast 16:e april men gärna tidigare då urval sker löpande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *