MULTIVAC AB söker resande servicetekniker

MULTIVAC GmbH är en internationell koncern med verksamhet i 60 länder och huvudkontor i bayerska Wolferstschwenden. Det svenska huvudkontoret ligger i Lund. MULTIVAC är ett expansivt teknikföretag med lång erfarenhet inom förpackning av livsmedel, medicinska artiklar och industriprodukter. Bolaget är marknadsledande och driver den tekniska utvecklingen i branschen med konkurrenskraftiga maskiner och systemlösningar där användaren är i fokus. Multivac erbjuder marknaden såväl våra egna affärsområden MULTIVAC och MULTIVAC Marking & Inspection som agenturprodukter från ledande internationella tillverkare, t ex Weber Maschinenbau GmbH, Hoegger AG, PFM-Group och Ishida Europe. Mer information på www.multivac.se

 

 

MULTIVAC AB söker resande servicetekniker

Som resande servicetekniker hos oss arbetar du med att serva och supporta befintliga och nya kunder i din region och i övriga delar av Sverige. I dina arbetsuppgifter ingår elektrisk- och mekanisk felsökning, installation och uppstart av förpackningslinjer, teknisk support och maskinservice. Arbetet är mycket självständigt och ställer stora krav på god organisatorisk förmåga och representativt arbetssätt då man som servicetekniker agerar företagets ansikte utåt. Tjänsten utgår ifrån hemmet och vi tror att du bor i Jönköpings län, Östergötland eller Sörmland men detta är inget krav. Kunderna finns i hela landet så resor kommer att ske även utanför denna region. Du förväntas hantera enklare rapportering i SAP samt dokumentation ute hos kund. Antalet övernattningar beräknas till cirka 100 st./år.

Vi tror att du är ingenjör inom styr- & reglerteknik, automation alternativt industriell el och vi vet att du drivs av tekniska utmaningar. Ditt arbetssätt kännetecknas av ett starkt inre driv samt en god förmåga att kunna se kunders totala behov vilket resulterar i egna lösningsförslag och idéer. Erfarenhet av teknisk projektledning är meriterande då många av våra projekt gäller större maskinlinjeinstallationer. Ett stort allmäntekniskt intresse och erfarenhet inom mjukvara, pneumatik och mekanik är nyckelfaktorer för att trivas och prestera väl hos oss. Du har B-körkort och behärskar vårt koncernspråk engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder en mycket självständig och tekniskt utmanande arbetsroll med stora möjligheter att påverka sin egen arbetssituation. Du erbjuds marknadsmässiga villkor och löpande specialistutbildning i MULTIVACs världsledande maskinprogram. Du blir en viktig del av ett engagerat och kompetent serviceteam.

Tycker du att detta låter intressant så är du välkommen att kontakta mig på tel. 0707-835557 alternativt skicka in din ansökan direkt via e-post till daniel@ingenjorskraft.com senast den 31 Juli. Ansökningar behandlas löpande så vänta inte med din ansökan.

mvh,

Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *