Lunds Värme & Sanitet söker Projektledare VS

Projektledare VS – Lund

Vi söker nu en engagerad och erfaren Projektledare VS till vårt team i Lund!

I rollen som Projektledare hos oss hjälper du våra kunder med allt från mindre serviceuppdrag till större, komplexa om- och nybyggnationer inom industri och sjukhusmiljö. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat framtagande av tekniska lösningar i samråd med kunden; in försäljning, avtalsskrivning, planering, samordning och uppföljning av kundprojekt; offertskrivande och framtagande av kalkyler för mindre projekt samt att säkerställa att krav på arbetsmiljö, säkerhet, yttre miljö och kvalité uppfylls. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp och din placeringsort är Lund.

Du är en prestigelös och utåtriktad person med något eller några års projektledarerfarenhet inom VS. Har du även en praktisk arbetsbakgrund som VS-montör är detta starkt meriterande. Ditt arbetssätt kännetecknas av positiv energi, god struktur, noggrannhet och ett starkt inre driv. Tjänsten innebär många kontaktytor varvid dina sociala- och pedagogiska förmågor är speciellt viktiga.

Vi erbjuder dig en varierad nyckelroll inom ett framgångsrikt företag med stark lokal anknytning. Du blir en viktig del av en grupp med stark teamkänsla, korta beslutsvägar och öppet arbetsklimat! Konkurrenskraftiga villkor, stor frihetsgrad i arbetsrollen och fina möjligheter till vidareutbildning utlovas!

Visst låter det intressant? Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Daniel Svensson på tel. 0707-835557 så berättar han mer om tjänsten eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast söndag 14:e november 2021. Ansökningar behandlas löpande.

 

Sökord: Projektledare VS Värme Sanitet Rör

 

OBS: Tjänsten är en tillsvidareanställning på Lunds Värme och Sanitets AB. Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag eller liknande) undanbedes vänligen. Din ansökan kommer sparas i vårt CRM-system för ev kontakt i framtiden och önskar du att den tas bort efter slutfört rekryteringsuppdrag meddelar du oss detta via mail på info@ingenjorskraft.com

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *