Ecolean AB söker erfaren Konstruktör – Mekanik

Vi söker nu ännu en riktigt duktig mekanikkonstruktör!
Du kommer att ingå i avdelningen ”Filling Line Operations” som arbetar med design, anskaffning, produktion och service av fyllmaskinslinjer. Arbetet innebär ständiga förbättringar på befintlig utrustning hos våra kunder men också att utifrån existerande plattformar ta fram nya maskinvarianter. Du arbetar i en grupp som består av mekanikkonstruktörer, automationsingenjörer och testingenjörer.

I rollen som konstruktör hos oss är du med i hela kedjan från problemanalys tills att lösningen är implementerad och verifierad. Uppdraget är att ta fram konstruktionslösningar som tillgodoser Ecoleans krav på effektivitet, servicevänlighet och kostnadsmedvetenhet.

Förbättringsaktiviteterna drivs i projektform där konstruktören ofta även arbetar som delprojektledare. Denna arbetsuppgift består i att ta fram bästa möjliga lösning tillsammans med projektteamet och koordinera alla delmoment. Detta ställer krav på såväl din tekniska, sociala som affärsmannamässiga förmåga. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och din placeringsort blir Helsingborg.

Du är civilingenjör inom maskinteknik eller motsvarande och du har flerårig arbetserfarenhet som mekanikkonstruktör. Du har erfarenhet av hållfasthetsberäkningar och ser det som en naturlig del av ditt arbete. Att ha arbetat med dynamiska konstruktioner inom förpacknings- eller läkemedelsindustrin är meriterande. Du behärskar vårt koncernspråk engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig ett mycket varierande arbete inom en framgångsrik internationell koncern med engagerade medarbetare.

Är du intresserad av att få veta mer?
Du är hjärtligt välkommen att kontakta Johan Norén, Manager Product Support Ambient, Ecolean AB på 072-7243564 alternativt ansvarig rekryteringskonsult Daniel Svensson, Ingenjörskraft på 070-783 55 57. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan via daniel@ingenjorskraft.com senast 29:e februari men gärna tidigare då urval sker löpande.
OBS: Alla övriga former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag) undanbedes vänligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *