Automationspartner AB i Helsingborg söker Projektledare

Automationspartner AB är inriktat på att effektivisera produktionen inom främst medicinteknik och läkemedelsindustrin, men även inom andra typer av industrier. I automationskonceptet ingår förutom tillverkning av maskiner även konsultations- och servicetjänster. Vi finns i Ramlösa utanför Helsingborg och är ca 50 anställda. Läs mer på http://www.automationspartner.se

 

Vi söker nu en affärsinriktad och engagerad

Projektledare – Helsingborg 

Det går bra för Automationspartner AB och efterfrågan på våra maskiner för effektiv produktion inom medicinteknik och läkemedelsindustri fortsätter att öka. Vår projektledargrupp växer och vi söker nu ytterligare en erfaren Projektledare med ambition att leda stora och komplexa maskinprojekt.

I rollen som Projektledare hos oss ansvarar du för att ta ditt projekt genom koncept, designkvalificering, inköp, montage till avslutande acceptanstestning hos kund. I dina arbetsuppgifter ingår att upprätta och följa upp tidplaner och budget, leda och fördela arbetsuppgifter inom din projektgrupp samt att ta fram och granska projektdokumentation. Vidare är du kundens och våra underleverantörers huvudkontakt löpande genom hela ditt projekt. Resor i tjänsten förekommer, främst inom Europa.

Du är en nyfiken ingenjör med gedigen arbetserfarenhet av komplex, teknisk, projektledning ifrån industrin. Är du certifierad Projektledare är detta starkt meriterande. Ditt arbetssätt kännetecknas av god planeringsförmåga, affärsmässighet och stort kundfokus. Du är strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har ett starkt inre driv att överträffa dina uppsatta resultatmål.

Tjänsten innebär många interna och externa kontaktytor varvid dina personliga egenskaper är speciellt viktiga; En ödmjuk, kommunikativ och relationsbyggande personlig stil tillsammans med genuint tekniskt intresse och förståelse är viktiga framgångsfaktorer hos oss.

Vi erbjuder dig en nyckelposition inom en framgångsrik organisation med mycket kvalificerade medarbetare som finner stor tillfredställelse i sina arbetsuppgifter. Hos oss får du möjlighet att ansvara för och driva teknikintensiva Medtech-projekt i storleksordningen 20-70 miljoner kronor ”ifrån ax till limpa”.

 

HR-ingenjör Daniel Svensson’s personliga kommentar:

”Detta är en kanonmöjlighet för dig som vill leda större, komplexa, teknikintensiva maskinprojekt inom Medtech-området. En mångfacetterad och mycket utvecklande arbetsroll med stora möjligheter att påverka sin egen och företagets framtid väntar den som antar denna utmaning.

 Intresserad? Kontakta mig så berättar jag mer

eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 9:e februari.”

Publicerat 20/01/2020